Opskrifter

Mangler du inspiration til dit næste strikke- eller hækleprojekt? Eller er du bare på udkig efter den helt rigtige opskrift? Få et overblik over de bedste steder at finde gratis opskrifter til dit næste strikke- eller hækleprojekt. Du finder de gratis hækle- og strikekopstrikter i bunden af siden. Her på Ditgarn.dk har vi også samlet nogle af de bedste opskrifter fra vores partnere. Du finder hækle- og strikkeopskrifter indefor kategorier som: damer, bolig, baby og herrer. Derudover finder du hækle- og strikkebøger med temaer som: jul og børn. Nedenunder er vist et udvalg af hækle- og strikkeopskrifter fra vores partnere.

.

Udvalgte opskrifter fra Rito

Udvalgte opskrifter fra Vivi´s butik

Udvalgte opskrifter fra Strikkes

Udvalgte opskrifter fra Hobbygarn

Find flere hækle- og strikkeopskrifter fra vores partnere ved at klikke her.

.

Gratis hækle- og strikkeopskrifter

gratis opskrifter

Der findes utrolig mange gratis hækle- og strikkeopskrifter på nettet. Det kan dermed være svært at finde rund i dem alle sammen. Derfor har vi her på Ditgarn.dk samlet links til gratis hækle- og strikkeopskrifter, så du nemt kan finde opskriften til dit næste hækle- og strikkeprojekt.

Garnstudio som er kendt for deres drops garn, har et stort udvalg af danske gratis hækle- og strikkeopskrifter. Hos garnstudio finder du opskrifter inden for kategorier som: damer, baby, børn og herrer. Kom til garnstudios hjemmeside ved at klikke her.

Mangler du inspiration til dit næste strikkeprojekt er kvickly et godt sted at lede. Det skyldes at kvickly har et forholdvis stort udvalg af gratis strikkeopskrifter. Hos kvickly finder du blandt andet opskrifter til køkkenklude, brødkurve og en babysweater.

Et andet godt sted at finde gratis hækle- og strikkeopskrifter er i blade som Femina, Familie Journalen og Ude og Hjemme. Nedenunder er samlet links til bladenes hjemmeside med hækle- og strikkeopskrifter.

Femina: https://www.femina.dk/tags/strikkeopskrifter
Familie Journalen: https://www.familiejournal.dk/haandarbejde
Ude og Hjemme: https://www.udeoghjemme.dk/find/strik